NLdot verplaatst naar mei

NLdoet 2021 uitgesteld en verplaatst naar mei*.

NLdoet 2021 vindt dit jaar niet plaats op 12 en 13 maart, maar wordt tweeënhalve maand uitgesteld naar 28 en 29 mei. Dit als gevolg van de Corona pandemie.

Het Oranje Fonds, de drijvende kracht achter NLdoet, heeft dit besluit genomen vanwege de huidige corona besmettingscijfers en de verlengde lockdown. Er zijn inmiddels al bijna 3.000 klussen aangemeld. Daar waar mogelijk worden deze verplaatst. Verenigingen en stichtingen die nog geen klus hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen via nldoet.nl.

In 2020 kon de 16e editie vanwege de coronapandemie ook niet doorgaan in maart. Deelnemende organisaties hebben toen – daar waar mogelijk – hun klussen uitgesteld en in de zomer uitgevoerd.

Ben je vrijwilligerscoördinator en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Word dan lid van onze Facebookgroep Vrijwilligerscoordinatie.

>Ben je vrijwilligers coördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is de Cursus ‘Vrijwilligers Coördinatie In 2 Dagen’ Iets voor jou> Hier meer info.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.

*Bron: Oranje Fonds