NLdoet foto R Zuierveld

Al > 5.500 klussen aangemeld voor NLdoet, aanmelden kan nog steeds.

NLdoet 2021 vindt dit jaar niet plaats op 12 en 13 maart, maar is als gevolg van corona uitgesteld naar 28 en 29 mei. Er zijn al meer dan 5.500 klussen aangemeld.

Het Oranje Fonds, de drijvende kracht achter NLdoet, heeft dit besluit genomen vanwege de huidige corona besmettingscijfers en de verlengde lockdown. Er zijn inmiddels al meer dan 5.500 klussen aangemeld. Nog steeds kunnen klussen worden aangemeld. Aanmelden van klussen die door vrijwilligers op die dag worden gedaan kan nog steeds. Ga hiervoor naar de website van NLdoet. die nog geen klus hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen via nldoet.nl.

In 2020 kon de 16e editie vanwege de coronapandemie ook niet doorgaan in maart. Deelnemende organisaties hebben toen – daar waar mogelijk – hun klussen uitgesteld en in de zomer uitgevoerd.

Ben je vrijwilligerscoördinator en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Word dan lid van onze Facebookgroep Vrijwilligerscoordinatie.

>Ben je vrijwilligers coördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is de Cursus ‘Vrijwilligers Coördinatie In 2 Dagen’ Iets voor jou> Hier meer info.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.

*Bron: Oranje Fonds