Poll: waar ontbreekt het aan bij de inzet van jouw vrijwilligers?

Poll uitslag: online vrijwilligers, blijvertje of op retour?

We hielden een poll in onze Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie met als vraag: “online vrijwilligerswerk, zal dat blijven of gaat dat weer op z’n retour?” De resultaten.

In de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie stelden we de vraag: Wat denk jij: Tijdens corona kwamen online vormen van vrijwilligerswerk opzetten. Zal dat blijven of gaat dat weer op z’n retour? Dit is de uitslag:

Poll uitslag “online vormen van vrijwilligerswerk, zal dat blijven of gaat dat weer op z’n retour?”:

(er kan nog steeds gestemd worden, kijk daarom voor het actuele % in de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie ).

54% van de respondenten geeft aan: Online vrijwilligerswerk als alternatief is geen blijvertje. Mensen willen toch liever echt contact. 36% geeft aan: alleen als het echt meerwaarde biedt online, maar het merendeel blijft zoals het was. Ten slotte geeft 10% als antwoord: ik denk dat online een mooi alternatief kan zijn en dat beiden naast elkaar kunnen bestaan.

Wil je ook je stem laten horen over onderwerpen die te maken hebben met het coördineren van vrijwilliger? Word dan lid van de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie. Ben je nog geen lid? Hier lees je meer over de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie.

>Ben je vrijwilligers coördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is de online cursus ‘Vrijwilligerscoördinatie’ Iets voor jou> Hier meer info.