Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen echter geen rechten worden ontleend. Kenniscentrum Vrijwilligers aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Hoewel deze pagina’s zijn geschreven op basis van de laatste inzichten, is het onmogelijk om volledig en altijd up-to-date te zijn. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle kennis zo actueel mogelijk te houden. Mist u informatie? Neem dan contact met ons op via info@vrijwilligersaanzet.nl.

Foto’s en afbeeldingen

De foto’s en afbeeldingen op de website zijn bedoeld als illustratie. De afgebeelde personen hebben geen directe relatie met het onderwerp.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Kenniscentrum Vrijwilligers worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Kenniscentrum Vrijwilligers heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.