De 3 voordelen van Fenna:

Met de online vrijwilligerstool Fenna kun je:
1. Tijd besparen en administratieve lasten verlichten.
Want in Fenna heb je de administratie en planning van je vrijwilligers altijd up to date.
2. Vrijwilligers optimaal inzetten.
Met Fenna heb je altijd het complete overzicht over al je vrijwilligers, hun talenten en hun inzet in de praktijk.
3. Vrijwilligers boeien en binden.
Via Fenna krijgen de vrijwilligers maximale ondersteuning, ook de extra aandacht op momenten die ertoe doen, bijvoorbeeld na 1 maand in dienst een voortgangsgesprek en op hun verjaardag.

De online vrijwilligerstool Fenna wordt nu al door organisaties volop in de praktijk toegepast. Fenna is geoptimaliseerd doordat de ontwikkeling heeft plaatsgevonden met organisaties die Fenna dagelijks gebruiken. U profiteert dus van de ervaringen en verbeterideeën uit de praktijk.

Waarom Fenna gebruiken?

Fenna is ontwikkeld in samenspraak met organisaties die ruime ervaring hebben met het inzetten van vrijwilligers. Samen met hen is de online tool Fenna ontwikkeld:

  • Alle vrijwilligers kunnen in Fenna geregistreerd worden.
  • De gegevens uit uw bestaande administratie (bijv. Excelbestand) kunnen direct worden geïmporteerd in Fenna.
  • Alle talenten waarover vrijwilligers beschikken kunnen in Fenna optimaal worden bijgehouden. Voordeel is dat vrijwilligers op hun kracht worden ingezet, op plekken die zij leuk vinden.
  • Fenna helpt u om maximaal aandacht te schenken aan al uw vrijwilligers. Zij voelen zich graag gezien en gewaardeerd en blijven bij uw organisatie betrokken.
  • Fenna kan gebruikt worden zonder lokale installatie van software en kan via PC, tablet of smartphone worden toegepast. Enige vereiste is een internetverbinding.
  • Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd ingelogd zijn op Fenna.
  • Fenna is erg gebruiksvriendelijk en kan gebruikt kan worden zonder cursus of handboek.

Wat zeggen Fenna gebruikers?

Yvonne van der Schelling, vrijwilligers-coördinator bij Welzijn Capelle: 

“Wij maken sinds juni 2018 gebruik van Fenna. Fenna is makkelijk in het gebruik, goed te betalen en aan te passen aan onze praktijk. Naast de basis hebben wij verschillende wensen voor onze organisatie neergelegd bij Kenniscentrum Vrijwilligers. Deze zijn snel en adequaat opgepakt. Als we een mail sturen naar de helpdesk hebben we binnen een dag antwoord op onze vragen.”

Gratis en vrijblijvende demo

Wij kunnen een gratis en vrijblijvende demo geven van de vrijwilligerstool Fenna. Hiermee kunt u snel beoordelen of Fenna voor u interessant is. Een demo duurt circa 45 minuten en geven wij bij u op locatie of online via Microsoft Teams, Zoom of Google Meet. U kunt een demo aanvragen door het formulier hieronder in te vullen.

Wilt u eerst uitgebreide informatie over Fenna nalezen?
Ga dan naar onze speciale Fenna website.

Aanvraag voor een gratis en vrijblijvende demo:

1 + 1 = ?