Gratis online meeting vrijwilligerscoordinatie

Gratis online meeting vrijwilligers coördinatie

Thema 17 mei: vrijwilligers laten groeien, hoe doe je dat? Deze online meeting is geheel gratis en bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 25 personen deelnemen dus schrijf je snel in.

Het is mooi om vrijwilligers te laten groeien in je organisatie. Maar hoe doe je dat? In deze gratis online meeting wisselen we ervaringen op dit gebied uit.

Je kunt met elke vrijwilliger in gesprek gaan en individueel kijken welke groei mogelijkheden er zijn voor die vrijwilliger. Coaching, cursussen etc. Je kunt ook kijken wat je organisatiebreed aanbiedt aan je vrijwilligers. Of misschien een deel van je vrijwilligers, afhankelijk van de taken die ze uitvoeren?

De bedoeling van deze workshop is dat je niet alleen komt halen maar ook komt brengen: dat we met elkaar in gesprek gaan over ervaringen op dit gebied. Die ervaringen kunnen positief maar ook minder positief zijn. Dat geeft niks want daar kunnen we samen van leren, en daar gaat het om in deze workshop.

Aan deze online meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd:
Dinsdag 17 mei a.s. van 14:00 – 15:00 uur.
Voor wie: vrijwilligerscoördinatoren in de zorg, welzijn, bibliotheken, musea etc.

Opzet:
Het betreft een online meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Schrijf je hier in voor de online meeting!

Let op: deze online meeting is vol, het maximum aantal deelnemers is bereikt. Als je je nu inschrijft kom je op een wachtlijst te staan. Mocht iemand zich afmelden, dan komt de eerstvolgende op de wachtlijst aan de beurt en ontvang je een email hierover. Sorry voor het ongemak!

Schijf je in via onderstaande link. Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.

Schrijf je snel in, want vol = vol!

> Ben je vrijwilligers coördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is onze basiscursus Vrijwillligerscoördinatie of de verdiepcursus Leidinggeven aan Vrijwilligers iets voor jou.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.