Cursus leidinggeven aan vrijwilligers

Cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers

Wanneer je vrijwilligerscoördinator of coördinator vrijwilligersbeleid bent wil je je doorontwikkelen. Dan is de Cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers iets voor jou. Bij Kenniscentrum Vrijwilligers hebben we 2 cursussen die voor jou interessant kunnen zijn op dit gebied:

1. Basiscursus Vrijwilligerscoördinatie:

Ben je op zoek naar een algemene introductiecursus over Vrijwilligerscoördinatie? Dan is de basiscursus Vrijwilligerscoördinatie daarvoor het meest geschikt. Deze cursus is bedoeld als je net begonnen bent, of als je gaat starten als vrijwilligerscoördinator. Klik hier voor meer informatie over de Basiscursus Vrijwilligerscoördinatie.

2. Verdiep cursus Leidinggeven aan vrijwilligers:

Ben je op zoek naar een cursus waarin puur het leidinggeven aan vrijwilligers centraal staat? En heb je al wat langer ervaring als vrijwilligerscoördinator? Dan is de verdiepende cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers daarvoor het meest geschikt. > Klik hier voor meer informatie daarover.

Verschil Basis Cursus Vrijwilligerscoördinatie en verdiep cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers:

De Basiscursus Vrijwilligerscoördinatie is een algemene introductiecursus over Vrijwilligerscoördinatie, rond de 4 thema’s 1. Vrijwilligersbeleid, 2. Vrijwilligers en verandering, 3. Vrijwilligers werven en 4. Vrijwilligers Boeien en Binden.

De Basis Cursus Vrijwilligerscoördinatie is een waardevolle cursus als je (net) begint als vrijwilligerscoördinator of nog niet zoveel ervaring hebt. Bij de verdiepcursus Leidinggeven aan Vrijwilligers staat alleen het leidinggeven aan vrijwilligers centraal, deze cursus is vooral bedoeld voor vrijwilligerscoördinatoren die al wat langer meelopen en/of meer verdieping zoeken.

Basis cursus Vrijwilligerscoördinatie, meer informatie:

Voor meer informatie over de basis Cursus Vrijwilligers Coördinatie, kijk op de betreffende cursuspagina, of neem contact op met de opleidingscoördinator Huub van Dommelen tel. 040-7009 703 E-mail: huub.van.dommelen@vrijwilligersaanzet.nl. Of lees: 11 veel gestelde vragen (én antwoorden 🙂 ) over de Basis Cursus Vrijwilligers Coördinatie.

Verdiep cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers, meer informatie:

Voor meer informatie over de Cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers, kijk op de betreffende cursuspagina, of neem contact op met de opleidingscoördinator Huub van Dommelen tel. 040-7009 703 E-mail: huub.van.dommelen@vrijwilligersaanzet.nl. Lees anders ook: 11 veel gestelde vragen (én antwoorden 🙂 ) over de cursus Leidinggeven aan vrijwilligers.

Op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief:

Wil je op de hoogte worden gehouden over cursussen die wij geven? Dat kan de Basis cursus Vrijwilligerscoördinatie zijn, de Verdiep cursus Leidinggeven aan Vrijwilligers, of andere cursussen en workshops die wij geven. Schrijf je dan in voor onze gratis nieuwsbrief, die tweewekelijks verschijnt: > inschrijven gratis nieuwsbrief.