Vrijwilligers registratie software Fenna

Door Kenniscentrum Vrijwilligers is speciaal voor organisaties die vrijwilligers inzetten de vrijwilligers registratie software Fenna ontwikkeld. Hieronder meer informatie over de vrijwilligers registratie software Fenna met: 1) De 3 voordelen, 2) Waarom Fenna gebruiken en 3) Gratis demo aanvragen.

De 3 voordelen van de vrijwilligers registratie software Fenna:

Met de vrijwilligers registratie software Fenna kun je:
1. Tijd besparen en administratieve lasten verlichten.
Want in Fenna heb je de administratie en planning van je vrijwilligers altijd up to date.
2. Vrijwilligers optimaal inzetten.
Met Fenna heb je altijd het complete overzicht over al je vrijwilligers, hun talenten en hun inzet in de praktijk.
3. Vrijwilligers boeien en binden.
Via Fenna krijgen de vrijwilligers maximale ondersteuning, ook de extra aandacht op momenten die ertoe doen, bijvoorbeeld na 1 maand in dienst een voortgangsgesprek en op hun verjaardag.

De online vrijwilligers registratie software Fenna wordt nu al door organisaties volop in de praktijk toegepast. Fenna is geoptimaliseerd doordat de ontwikkeling heeft plaatsgevonden met organisaties die Fenna dagelijks gebruiken. U profiteert dus van de ervaringen en verbeterideeën uit de praktijk.

Waarom de vrijwilligers registratie software Fenna gebruiken?

Fenna is ontwikkeld in samenspraak met organisaties die ruime ervaring hebben met het inzetten van vrijwilligers. Samen met hen is de online tool Fenna ontwikkeld:

 • Alle vrijwilligers kunnen in Fenna geregistreerd worden.
 • De gegevens uit uw bestaande administratie (bijv. Excelbestand) kunnen direct worden geïmporteerd in Fenna.
 • Alle talenten waarover vrijwilligers beschikken kunnen in Fenna optimaal worden bijgehouden. Voordeel is dat vrijwilligers op hun kracht worden ingezet, op plekken die zij leuk vinden.
 • Fenna helpt u om maximaal aandacht te schenken aan al uw vrijwilligers. Zij voelen zich graag gezien en gewaardeerd en blijven bij uw organisatie betrokken.
 • Fenna kan gebruikt worden zonder lokale installatie van software en kan via PC, tablet of smartphone worden toegepast. Enige vereiste is een internetverbinding.
 • Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd ingelogd zijn op Fenna.
 • Fenna is erg gebruiksvriendelijk en dit vrijwilligers registratie systeem kan gebruikt worden zonder cursus of handboek.

Gratis en vrijblijvende demo:

Wilt u de voordelen ontdekken van Fenna voor uw organisatie?
Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan. Dit is bij u op locatie en duurt ca. 45 minuten. U krijgt dan direct een beeld hoe de vrijwilligers registratie software Fenna is in te zetten voor uw organisatie.

Vul onderstaand formulier in om een demo aan te vragen, dan nemen wij contact met u op. Als u dit liever heeft kunt u ook eerst bellen of mailen. Neem voor vrijblijvend meer informatie contact op met Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers via 040 – 7009 703. Of mail naar info@vrijwilligersaanzet.nl .

Aanvraag voor een gratis en vrijblijvende demo:

 Meer informatie vrijwilligers registratie software Fenna:

Meer lezen over de redenen waarom het zinvol is om Fenna te gebruiken?
>> Lees: Vrijwilligers software Fenna gebruiken? 10 redenen!

Over Kenniscentrum Vrijwilligers

De doelstelling van Kenniscentrum Vrijwilligers is om organisaties te ondersteunen in het werken met vrijwilligers. Om dat doel te bereiken:

 • Verzamelt en verspreidt Kenniscentrum Vrijwilligers kennis over het werken met vrijwilligers.
 • Bieden wij via VrijwilligersAanZet.nl een platform waar ervaringen in het werken met vrijwilligers samen komen en worden gedeeld.
 • Bieden wij trainingen en tools en organiseren wij studiemiddagen en andere evenementen.
 • Hebben wij de online tool Fenna ontwikkeld, waarmee u: vrijwilligers optimaal registreert, talenten van uw vrijwilligers optimaal benut en uw vrijwilligers maximaal kunt boeien en binden.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.