Voorwaarden gebruik Fenna:

De organisatie waarvoor je werkzaam bent dient in het bezit te zijn van een actief en geldig abonnement om Fenna te mogen gebruiken.
Door Fenna te gebruiken gaan jij en de organisatie die je vertegenwoordigt akkoord met de Fenna Abonnementsvoorwaarden.
Op verzoek worden de abonnementsvoorwaarden kosteloos toegezonden: neem dan s.v.p. contact met ons op.

>> Inloggen op Fenna.

>> Wat is Fenna?

Met de vrijwilligers registratie software Fenna en de website VrijwilligersAanZet.nl wil Kenniscentrum Vrijwilligers praktische ondersteuning geven bij het organiseren van vrijwilligersinzet. >> Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

Door Kenniscentrum Vrijwilligers is speciaal voor organisaties die vrijwilligers inzetten de registratietool Fenna ontwikkeld.

Voordelen vrijwilligerssoftware Fenna:

Met de vrijwilligersrsoftware Fenna kun je:
1. Tijd besparen en administratieve lasten verlichten.
Want in Fenna vrijwilligerssoftware heb je de administratie en planning van je vrijwilligers altijd up to date.
2. Vrijwilligers optimaal inzetten.
Met Fenna vrijwilligerssoftware heb je altijd het complete overzicht over al je vrijwilligers, hun talenten en hun inzet in de praktijk.
3. Vrijwilligers boeien en binden.
Via Fenna vrijwilligerssoftware krijgen de vrijwilligers maximale ondersteuning, ook de extra aandacht op momenten die ertoe doen, bijvoorbeeld na 1 maand in dienst een voortgangsgesprek en op hun verjaardag.

De Fenna vrijwilligerssoftware kan direct worden ingezet en biedt dus direct deze voordelen.

De online vrijwilligerssoftware Fenna wordt nu al door organisaties volop in de praktijk toegepast. Fenna is geoptimaliseerd doordat de ontwikkeling heeft plaatsgevonden met organisaties die Fenna dagelijks gebruiken. U profiteert dus van de ervaringen en verbeterideeën uit de praktijk.

Wilt u Fenna vrijwilligerssoftware ook direct inzetten en genieten van de voordelen die Fenna biedt?
Neem dan vrijblijvend contact op met Kenniscentrum Vrijwilligers via 040 – 7009 703 of mail naar info@VrijwilligersAanZet.nl.

Waarom Fenna vrijwilligerssoftware gebruiken?

Fenna vrijwilligerssoftware is ontwikkeld in samenspraak met organisaties die ruime ervaring hebben met het inzetten van vrijwilligers. Samen met hen is de Fenna vrijwilligerssoftware ontwikkeld:

 • Alle vrijwilligers kunnen in Fenna geregistreerd worden.
 • De gegevens uit uw bestaande administratie (bijv. Excelbestand) kunnen direct worden geïmporteerd in Fenna vrijwilligerssoftware.
 • Alle talenten waarover vrijwilligers beschikken kunnen in Fenna vrijwilligerssoftware optimaal worden bijgehouden. Voordeel is dat vrijwilligers op hun kracht worden ingezet, op plekken die zij leuk vinden.
 • Fenna vrijwilligerssoftware helpt u om maximaal aandacht te schenken aan al uw vrijwilligers. Zij voelen zich graag gezien en gewaardeerd en blijven bij uw organisatie betrokken.
 • Fenna vrijwilligerssoftware kan gebruikt worden zonder lokale installatie van software en kan via PC, tablet of smartphone worden toegepast. Enige vereiste is een internetverbinding.
 • Meerdere medewerkers kunnen tegelijkertijd ingelogd zijn op Fenna vrijwilligerssoftware.
 • Fenna vrijwilligerssoftware kan gebruikt kan worden zonder cursus of handboek.

Wilt u de voordelen ontdekken van Fenna vrijwilligerssoftware voor uw organisatie?
Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan via info@VrijwilligersAanZet.nl of bel naar 040-7009 703.

Over Kenniscentrum Vrijwilligers

De doelstelling van Kenniscentrum Vrijwilligers is om organisaties te ondersteunen in het werken met vrijwilligers. Om dat doel te bereiken:

 • Verzamelt en verspreidt Kenniscentrum Vrijwilligers kennis over het werken met vrijwilligers.
 • Bieden wij via VrijwilligersAanZet.nl een platform waar ervaringen in het werken met vrijwilligers samen komen en worden gedeeld.
 • Bieden wij trainingen en tools en organiseren wij studiemiddagen en andere evenementen.
 • Hebben wij de online tool Fenna ontwikkeld, waarmee u: vrijwilligers optimaal registreert, talenten van uw vrijwilligers optimaal benut en uw vrijwilligers maximaal kunt boeien en binden.

Gratis en vrijblijvende demo:

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan van Fenna vrijwilligerssoftware. Stuur een email naar Kenniscentrum vrijwilligers via info@vrijwilligersaanzet.nl of bel met Huub van Dommelen via telefoonnummer 040-7009 703.

>> Lees ook: Vrijwilligerssoftware Fenna gebruiken? 10 redenen!