Gratis online meeting vrijwilligers coördinatie

Helaas! Deze online meeting zit vol. Houd de website in de gaten voor nieuwe webinars of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Aangezien de online meeting van 5 november binnen 1 dag vol zat organiseren we een 2e online meeting. Donderdag 12 november van 10:00 – 11:00 uur houden we opnieuw het gratis webinar ‘Vrijwilligers betrokken houden in Coronatijd, hoe doe je dat?’ Schrijf je snel in want VOL = VOL!

Deze online meeting is geheel gratis en bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 10 personen deelnemen.

Thema 12 november: vrijwilligers betrokken houden in Coronatijd.

Sinds het begin van de Coronatijd is er veel op mensen en organisaties afgekomen. En ook op medewerkers en vrijwilligers. Veel veranderingen waar iedereen mee te maken kreeg. Vrijwilligers konden tijdelijk niet worden ingezet, of nu nog steeds niet. Dit leidt er ook toe dat vrijwilliger ermee stoppen. Een geluid wat we steeds vaker horen.

Dit webinar heeft daarom als thema: het betrokken houden van vrijwilligers in Coronatijd:

  • Wat is op dit moment de situatie: vrijwilligers wel, niet of beperkt inzetbaar?
  • Hoe houd je vrijwilligers betrokken ook al zijn ze niet (of beperkt) inzetbaar?
  • Wat doe je als steeds meer vrijwilligers er de brui aan geven?
  • Wat heb jij meegemaakt op dit gebied de afgelopen tijd?
  • Welke tips uit de praktijk kunnen we delen om van te leren?

Aan de hand van discussie hierover is het doel om nuttige inzichten op te doen in je rol als vrijwilligers-coördinator in Coronatijd. Aan deze online meeting kunnen maximaal 10 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd:
Donderdag 12 november a.s. van 10:00 – 11:00 uur.
Voor wie: vrijwilligers-coördinatoren in de zorg, welzijn, bibliotheken, musea etc.

Opzet:
Het betreft een online meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Schrijf je hier in voor de online meeting!
Schijf je in via onderstaande link. Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.

Helaas! Deze online meeting zit vol. Houd de website in de gaten voor nieuwe webinars of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je snel in, want vol = vol!

>Ben je vrijwilligerscoördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is de Cursus ‘Vrijwilligers Coördinatie’ Iets voor jou> Hier meer info.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.