Word ook lid van de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie

Word jij ook lid van de Facebookgroep vrijwilligerscoördinatie?

Praat mee met > 1.500 vrijwilligerscoördinatoren in de besloten Facebookgroep vrijwilligerscoördinatie.

> Direct naar de Facebookgroep Vrijwilligerscoordinatie.

Waarom de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie?

Onder vrijwilligers-coördinatoren is veel behoefte aan het uitwisselen van kennis, tips en ervaringen. Regelmatig kregen wij de vraag of we in die behoefte kunnen voorzien. Daarom zijn we gestart met de besloten Facebook groep Vrijwilligerscoordinatie.

Doel Facebook groep Vrijwilligerscoordinatie

Het doel van de besloten Facebook groep vrijwilligerscoordinatie is om ideeën, ervaringen en tips uit te wisselen rondom vrijwilligers-coördinatie. Klinkt logisch niet? Het kan zijn dat je als vrijwilligers-coördinator met een vraag zit die een collega vrijwilligers-coördinator zo kan beantwoorden. Of iemand anders zit ergens mee en jij kunt meteen helpen met een tip. Zo helpen we elkaar als vrijwilligers-coördinator.

Voor wie is de Facebookgroep bedoeld?

De Facebookgroep vrijwilligerscoordinatie heeft al meer dan 1.500 leden, en is bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren die werkzaam zijn in professionele organisaties uit de sectoren zorg, welzijn, cultuur (o.a. bibliotheken, musea en erfgoedcentra, archieven), dierenwelzijn, vrijwilligerscentrales enz. enz.

Heb je alleen een privé account op Facebook? Geen enkel probleem! Dan kun je ook lid worden van de Facebookgroep Vrijwilligerscoordinatie en alles lezen en reacties geven. Jouw eigen privé pagina en alles wat je privé op Facebook doet blijft hier los van staan en ook wij blijven daar weg van 😉 . Dus jouw privacy is gewaarborgd!

Word ook lid!

Ben je vrijwilligers-coördinator en wil je ook kennis en ervaringen uitwisselen?
> Vraag hier je gratis lidmaatschap aan van de Facebookgroep Vrijwilligerscoordinatie.
Nadat je lidmaatschapsverzoek is goedgekeurd kun je meteen meedoen!

> Ben je vrijwilligers coördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is onze basiscursus Vrijwillligerscoördinatie of de verdiepcursus Leidinggeven aan Vrijwilligers iets voor jou.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.