Top 5 van hulp aanvragen die wij kregen afgelopen maand.

Wat doen jullie als Kenniscentrum Vrijwilligers? Waar worden jullie zoal voor benaderd? Deze vragen worden ons regelmatig gesteld. Om deze vragen te beantwoorden zetten we de top 5 van hulp aanvragen van de afgelopen maand op een rijtje:

Aanvraag in-company variant van de Basis Cursus Vrijwilligers Coördinatie:

Drie organisaties informeerden naar de Basis Cursus Vrijwilligers Coördinatie. We passen daarbij het programma aan met de wensen die de organisatie heeft. Deze cursus staat nu als in-company cursus bij de 3 organisaties ingepland: eentje nog voor de zomervakantie, de andere twee in het najaar.

Aanvraag voor een vrijwilligers tevredenheidsonderzoek:

Een vrijwilligerscoördinator van een landelijke organisatie met een paar duizend vrijwilligers informeerde naar ons vrijwilligers tevredenheidsonderzoek in 4 weken, als onderdeel van een master plan voor het verbeteren van het werkklimaat voor vrijwilligers. Een soortgelijke vraag kregen we ook van een welzijnsinstelling in de Randstad met 200 vrijwilligers.

Aanvraag voor een workshop Werven van vrijwilligers:

Voor een organisatie die de tussenschoolse opvang op basisscholen organiseert met de inzet van vrijwilligers, hebben we een middag workshop Werven van nieuwe vrijwilligers ingepland. Eenzelfde aanvraag kregen we van een goede doelen organisatie.

Aanvraag voor een workshop Gastgerichtheid:

De HR afdeling van een ziekenhuis wilde voor de 2e keer een workshop Gastgerichtheid inplannen voor de Gastvrouwen en Gastheren die in de centrale entreehal patiënten welkom heten en doorleiden naar de juiste afdeling. Deze aanvraag kregen we ook van een bibliotheek.

Aanvraag training Begeleiden en motiveren van vrijwilligers:

Een vrijwilligerscentrale heeft een training Begeleiden en motiveren van vrijwilligers geboekt om te houden in het najaar. Deze training wordt gegeven aan coördinatoren vrijwilligers van organisaties die vallen onder het werkgebied van de vrijwilligerscentrale.

Gratis demo vrijwilligerstool Fenna:

Naast deze aanvragen om een cursus, workshop of een vrijwilligers tevredenheidsonderzoek krijgen we wekelijks veel aanvragen voor een gratis demo van onze vrijwilligerstool Fenna. Mocht je die ook willen, dan kun je die via het formulier hieronder aanvragen.

Wil je ook een hulp aanvraag doen?

We helpen je graag!
Vul het formulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse in:(vereist)