Nieuwe functies in vrijwilligerstool Fenna

Fenna is de softwaretool die door Kenniscentrum Vrijwilligers is ontwikkeld en al door veel organisaties wordt gebruikt. In Fenna kunnen vrijwilligers efficiënt worden geregistreerd, ook is het mogelijk om vrijwilligers in te roosteren voor activiteiten en optimaal in te zetten op hun talenten en competenties. Er zijn de laatste tijd veel nieuwe functies in de vrijwilligerstool bij gekomen.

Wat is er nieuw in Fenna

Taalhuis module beschikbaar:
Veel bibliotheken hebben een Taalhuis waar laaggeletterden informatie en advies kunnen krijgen over cursussen basisvaardigheden en doorverwezen kunnen worden naar passend aanbod. De Match voor het Leven software, die daarbij gebruikt wordt voor de registratie van Taalvragers en Taalvrijwilligers, stopt binnenkort. Binnen de vrijwilligerstool Fenna is nu de Taalhuis module beschikbaar met de mogelijkheid om Taalvragers en Taalvrijwilligers te registreren, te matchen, enz. enz. Een online demo inlog van de Taalhuis module is gratis aan te vragen en uit te proberen en verplicht u tot niets. Als u hier interesse in heeft kunt u contact opnemen met Huub van Dommelen via 06-30 22 45 78 of via email: huub.van.dommelen@vrijwilligersaanzet.nl of via onderstaand contactformulier.

Vacatures op de website zetten:

Via Fenna kun je nu vrijwilliger vacatures op de website van je organisatie zetten. Als er reacties komen op een vacature krijg je automatisch bericht. Het kan handig zijn als je 1 online vacaturebank hebt met alle  vrijwilligers vacatures in je gemeente. Organisaties in de gemeente kunnen inloggen en zelf hun vacature aanmaken en aanmelden. Vrijwilligers kunnen reageren op de vacature en deze komt rechtsreeks binnen bij die organisatie. Veel organisaties lopen daar tegenaan: een mailing wegdoen naar alle vrijwilligers maar velen hebben geen emailadres. Daarvoor hebben we nu de oplossing.

Brieven en etiketten printen:

Via Fenna kan een brief geprint worden, gepersonaliseerd voor elke vrijwilliger. Etiketten printen is ook mogelijk. Het kan handig zijn als medewerkers wel Fenna kunnen inzien, maar geen gegevens kunnen muteren.

Vrijwilligers zelf inloggen en gegevens inzien / aanpassen:

Vrijwilliger zelf gegevens inzien en aanpassen: Je kunt nu kiezen voor de optie dat vrijwilligers zelf hun gegevens kunnen aanpassen. Niet alle gegevens, maar informatie zoals adresgegevens, mobiel telefoonnummer en bankrekeningnummer.

Cursussen bijhouden:

Je kunt in Fenna bijhouden wie er een cursus hebben gevolgd en wie niet. Per vrijwilliger kun je aangeven of die een cursus heeft gevolgd en je kunt erop terugzoeken.

Andere functies die al aanwezig waren in Fenna:

– Vrijwilliger overeenkomst (evt. met welkomstbrief) automatisch laten genereren.

– Verjaardagsmail automatisch naar vrijwilliger op verjaardag.

– Onbeperkt bestanden bewaren per vrijwilliger.

– Online aanmeldformulier voor vrijwilligers op website (gegevens worden automatisch in Fenna geschoten).

Wilt u een gratis en vrijblijvende demo van Fenna?

Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan en vul het contactformulier hieronder in:

Contactformulier:

3 + 1 = ?

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in..Vrijwilligersoftware – Vrijwilligerssoftware – Vrijwilligersregistratiesoftware – Vrijwilligerstool – Vrijwilligerssysteem