Vrijwilligerswerk | Vrijwilligers Aan Zet | Kenniscentrum vrijwilligers

Tijdelijk hulp nodig? Die bieden wij.

Kenniscentrum vrijwilligers ondersteunt organisaties bij het organiseren van hun vrijwilligers. Hieronder voorbeelden van hulp die wij kunnen bieden:

♥ Tijdelijk een vrijwilligers-coördinator.
♥ Een beleidsplan of reglement voor vrijwilligers.
♥ Een bijeenkomst of training organiseren. 

Tijdelijk een vrijwilligers-coördinator nodig?

Wanneer u tijdelijk geen vrijwilligers coördinator beschikbaar heeft, bijvoorbeeld door zwangerschapsverlof, kunnen wij op interim basis deze werkzaamheden uitvoeren. Bijvoorbeeld voor 8 of 16 uur per week. Wij plaatsen regelmatig ervaren vrijwilligerscoördinatoren op tijdelijke basis. Dat kan gaan om een bijvoorbeeld een vrijwilligers coördinator in een zorginstelling, een bibliotheek of museum.
> Neem voor meer informatie contact met ons op via 040-7009 703 of stuur een mail naar info@vrijwilligersaanzet.nl.

Een beleidsplan of reglement voor vrijwilligers?

Het kan zijn dat u een beleidsplan of reglement voor de inzet van uw vrijwilligers wilt opstellen. Maar u heeft daar niet de tijd of de juiste expertise voor in huis. Wij kunnen u op deze onderdelen ondersteunen. De opdracht die u hiervoor aan ons geeft wordt duidelijk omkaderd in doelstelling, planning en kosten.
> Neem voor meer informatie contact met ons op via 040-7009 703 of stuur een mail naar info@vrijwilligersaanzet.nl.

Een bijeenkomst of training organiseren?

Wij kunnen u vrijblijvend adviseren over het geven van de juiste training of informatie-bijeenkomst aan uw vrijwilligers. Lees dit artikel over de mogelijkheden.

Kenniscentrum Vrijwilligers biedt uitkomst.

Belt u met 040-7009 703 of stuur een mail naar info@vrijwilligersaanzet.nl voor vrijblijvend meer informatie. Wij helpen u graag verder!

♥ Tip! Like VrijwilligersAanZet op Facebook en volg ons op Twitter!