Training Vrijwilligers Begeleiden | Kenniscentrum Vrijwilligers

3 redenen om mee te doen aan de Basis Cursus Vrijwilligers Coördinatie

Inmiddels hebben honderden cursisten succesvol onze Basis Cursus Vrijwilligers Coördinatie gevolgd. Er zijn 3 goede redenen om aan deze cursus deel te nemen:

  1. De training is inhoudelijk sterk én praktijkgericht. Je kunt volop vragen stellen en er wordt uitgebreid ingegaan op jouw werksituatie met vrijwilligers. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan krijg je je geld terug (lees hier meer over onze Niet goed geld terug garantie).
  2. Na de cursus word je automatisch een jaar lang gratis lid van Kenniscentrum Vrijwilligers. Je krijgt gratis ons magazine Vrijwilligers & Co via de post thuisgestuurd en al onze nieuwsbrieven. Ook kun je deelnemen aan de Facebookgroep Vrijwilligerscoördinatie, die inmiddels al rond de 1.000 leden heeft.
  3. Na de cursus blijven wij je ondersteunen: Als lid van Kenniscentrum Vrijwilligers kun je gratis een beroep doen op onze helpdesk: een jaar lang kun je onbeperkt vragen aan ons stellen en praktijk situaties waar je tegenaan loopt bij de coördinatie van vrijwilligers aan ons voorleggen. Ook ben je verzekerd van deelname aan de gratis online Kennis meetings die we door het jaar heen regelmatig organiseren.

> Ben je vrijwilligers coördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is onze basiscursus Vrijwillligerscoördinatie of de verdiepcursus Leidinggeven aan Vrijwilligers iets voor jou.