Gratis online meeting vrijwilligerscoordinatie

Gratis online meeting vrijwilligers coördinatie

Thema 29 juni: Nieuwe vrijwilligers werven na de lockdown. Deze online meeting is geheel gratis en bedoeld voor vrijwilligers-coördinatoren werkzaam in de zorg en welzijn, bij bibliotheken, musea en andere organisaties. Aan dit webinar kunnen maximaal 25 personen deelnemen dus schrijf je snel in.

Helaas is het niet meer mogelijk om je hiervoor in te schrijven. Binnen 1 dag zat deze gratis online meeting vol. Houd de website en nieuwsbrief in de gaten voor de volgende gratis online meeting.

Als gevolg van corona zijn relatief veel vrijwilligers gestopt, zo blijkt ook uit onderzoek van het CBS. Voor organisaties kan dit tot gevolg hebben dat er een tekort aan vrijwilligers ontstaat. Veel organisaties zullen daarom moeten zorgen voor de aanwas van nieuwe vrijwilligers. Om die reden organiseren we het webinar:

Nieuwe vrijwilligers werven na de lockdown.

Vragen die daarbij onder andere aan bod:

  • Hoe nijpend is de situatie op dit moment?
  • Wat kun je doen om je bestaande vrijwilligers weer actief te krijgen?
  • Hoe werf je snel nieuwe vrijwilligers?
  • Hoe zorg je dat je vrijwilligers kunt behouden?

Aan de hand van discussie hierover is het doel om nuttige inzichten op te doen in je rol als vrijwilligers-coördinator in coronatijd. Aan deze online meeting kunnen maximaal 25 vrijwilligers-coördinatoren deelnemen. De online meeting is geheel gratis en wordt gehouden via Zoom.

Datum en tijd:
Dinsdag 29 juni a.s. van 13:00 – 14:00 uur.
Voor wie: vrijwilligers-coördinatoren in de zorg, welzijn, bibliotheken, musea etc.

Opzet:
Het betreft een online meeting waarin gespreksleider Huub van Dommelen van Kenniscentrum Vrijwilligers met de deelnemers ervaringen uit de praktijk uitwisselt met als doel om nuttige inzichten te verwerven.

Schrijf je hier in voor de online meeting!
Schijf je in via onderstaande link. Je ontvangt voor aanvang een link om in te loggen via Zoom.

Schrijf je snel in, want vol = vol!

>Ben je vrijwilligerscoördinator en zoek je een betaalbare én praktisch ingestoken cursus?
Dan is de online cursus ‘Vrijwilligers Coördinatie’ Iets voor jou> Hier meer info.

Met dit artikel wil Kenniscentrum Vrijwilligers | VrijwilligersAanZet praktische tips geven voor het organiseren van vrijwilligersinzet. Wil je onze nieuwsbrief ontvangen? >> Schrijf je hier in.